Säännöt:
1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö.
2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit.
3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis".
4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!".
5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen.
6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Laji Sähly
Kotipaikka Lauttasaari
Sarja Suljettu
Jäseniä 46
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.

Kommentti tapahtumaan

Aktiivinen
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Aktiivinen
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Aktiivinen
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

ilmoittautumissäännöt:

1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) tapahtumaan heti kun tiedät pääsetkö vai et. Kuitenkin ennen perjantai klo 18:00. 

2. Heti kun huomaat (esim. jos olet se 6. IN ilmoittautunut), että vähintään 6 on tulossa pelaamaan, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse ennen kommentin laittamista "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut kiireellisellä viestillä että "Pelit on!". 

3. Tieto pelien toteutumisesta tulee viimeistään perjantai-iltana klo 18:00. Tämän jälkeen ei enää arpomista tai statuksen vaihtoja.

 

4. Jos vaihdat statuksesi "pelit on"-viestin jälkeen (jos sellainen on tullut ennen perjantaita) IN -> OUT, kommentoi tapahtumaan samoilla "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävä pitääkö jostain kaivaa vielä lisää pelaajia. 

 

Pro-tip: jos haluat pelata, voit kuumotella lisää pelaajia ringistä kommentoimalla tapahtumaan ja valitsemalla kiirreellisen viestin saajiksi "Vastaus puuttuu".

9830 1420126796 display